Mektig moskusMoskuskalv på Dovrefjell ved Oppdal i Trøndelag, Foto: Sigbjørn Frengen

Å få oppleve moskusen i det tøffe vinterklimaet på Dovrefjell er en opplevelse i seg selv, og fotomotivene kan til tider være helt ville. Om det er pent vær eller vinterstorm står moskusen uansett standhaftig oppe på fjellplatået, og poserer gjerne for de som skulle komme forbi.

Nå har du muligheten til å bli med på slike opplevelser, sammen med guider som gir deg lokalkunnskap om område og tilnærming til moskus, i tillegg til å skape trygghet med erfaring innen friluftsliv under alle slags forhold.

Lokalkjente og kompetente guiderMoskussafari på Dovrefjell ved Oppdal i Trøndelag, Foto: Sigbjørn Frengen

Guidene har flere års erfaring med arrangering av moskussafari på Dovrefjell, og de har et brennende ønske om at alle kundene skal være fornøyde med opplevelsen.

Opplevelsen av å sove i et lunt telt i vinterfjellet kan for mange være uvant, men med utstyr av høy kvalitet er dette en komfortabel og behagelig aktivitet som absolutt kan anbefales for alle.

Også andre dyr

De fleste får mersmak etter en slik opplevelse. Som bonus kan det også hende at du får se villrein eller fjellrev, så det er bare å holde øynene åpne. Meld deg på for en vill og innholdsrik fototur!

Informasjon om vinterlig fotosafari rundt Oppdal

  • Passer for: Fotointeresserte, naturentusiaster, bedrifter, opplevelsessøkende. Turen legges opp etter ønsker og fysikk. Anbefalt maksimal gruppestørrelse er 4 personer.
  • Sesong: Vintersessong, dvs. når det er skiføre. Se “Fotosafari i naturen rundt Oppdal” for turer resten av året.
  • Varighet: Vi tilbyr alt fra dagsturer (5-7 timer) til flerdagersturer, alt etter ønske
  • Bekledning/utstyr: Gode og varme sko, samt klær og personlig utstyr etter værmelding. Teleobjektiv (min. 300 mm) og stativ er også et must. Utstyrsliste vil bli konstruert og tilpasset av oss ved bestilling av tur. Husk at på fjellet kan været skifte fort!
  • Oppmøte: Oppdal jernbanestasjon eller annet sted etter avtale.
  • Pris: Pris pr. guide pr. dag: 4500,-. Overnattingstur med overnatting i telt (en natt og to dager): 11 950,-. Pris per tilleggsdøgn: 6400,-
    • Servering av mat ved overnattingsturer og andre turer tilbys etter forespørsel.

Kontakt:

Oppdal Safari
www.moskussafari.no
safari@1q.no
(+47) 98 69 32 00

O. Skasliens veg 1, 7340 Oppdal.