Namsskogan Familiepark har opplevelser for store og små gjennom hele sommeren. Her kan familien kose seg med både morsomme dyr og spennende aktiviteter.

De minste kommer i nærkontakt med dyrene på Barnas Seter. Ved rovdyrene gir rovdyrveilederne svar på spørsmål mens de forer dyrene. I aktivitetsavdelingen kan hele familien boltre seg i morsomme og utfordrende aktiviteter. Og ikke minst: opplev magisk rocketeater med Rebella Hex i hele juli. Hva med å toppe opplevelsen med overnatting i ei gamme?

Aktivitetsavdeling for hele familien

Her kan du kjøre alpinracer med minstebarnet. 12-åringen kan ta spranget fra Tøffingtårnet i en 350 m lang zipline, men tør foreldrene å gjøre det samme?

En kanotur på Tronestjønna eller en runde eller tre i krasjbåtene får blodet i årene til å bruse. Når de voksne trenger hvile, kan de sette seg ned og slappe av på en benk mens barna fortsetter leken.

I 2015 åpnet et 16 meter høyt klartretårn, det eneste av sitt slag i Skandinavia. Klatringen passer for alle over 7 år, og over 140 cm.

Rebella Hex gjør stor suksess

Rebella Hex trollbinder publikum i alle aldre med sitt magiske rocketeater. Rebella er ei tøff heks som hører til småfolket i Børgefjell. Hun har lyst til å bli rockestjerne, men som fjellrevens beste venn og beskytter må hun beskytte dem og Børgefjell mot den onde Mester Børge. Barn i alle aldre begeistres stort av den spennende historien, fantastiske illusjoner og fengende musikk.

Kunst og håndverk

Parken har en spesiell satsing på kunst og håndverk. I høysesongen er både glassblåser, smed og keramiker tilstede og demonstrerer sin kunster. I parkens egen butikk og Løiten Lys sin gavebutikk er det mye fristende i hyllene og mye fint du kan handle med deg hjem.

Å våkne med rovdyrene

I 5 eksklusive gammer, rett ved bjørn og jerv kan du tilbringe natten. Sovende på reinskinn kan du være heldig og våkne av at ulvene uler. Titter du ut gjennom vinduet, kan det også hende at bjørnen står 5 meter unna og titter på deg. Hver gamme er stor nok til en hel familie.

Speiler områdets dyreliv

Namsskogan Familiepark er den dyreparken i Norge som har flest arter nordiske dyr. Her kommer du tett på alt fra oter og rødrev til elg. De 4 store rovdyrene (bjørn, gaupe, jerv og ulv) tusler rundt i en egen avdeling. Parken ligger i kjerneområde for bjørn, jerv og gaupe. Det er generelt mye dyreliv i området, og parken speiler området rundt ved å by på opplevelser og kunnskap knyttet til de ville dyrene som lever her.

Du vil kanskje også like