Meråker Alpinsenter – familieskisenter

Meråker Alpinsenter har et løypetilbud som passer for både ung og voksen, med godt preparerte nedfarter i alle vanskelighetsgrader, spennende offpist-muligheter, barnebakke og ny funpark. Alpinsenteret i Meråker besøkes av både de som liker alpint, snowboard og telemarkski.

Les mer om Meråker Alpinsenter og kjøp skipass på nett.

Les om andre opplevelser du kan ha i Meråker i vinter.

Oppdal Skisenter – kåret til Norges beste

Oppdal Skisenter er fere ganger kåret til Norges beste skisenter, seinest i 2010.

Skisenteret på Oppdal har bakker i fire fjell, hvorav det er 14 blå løyper, 10 grønne løyper, 10 røde løyper og 5 sorte løyper. Heisene fordeler seg på 3 stolheiser, 9 t-heiser, 5 tallerkenheiser og 1 båndheis.

Les mer om Oppdal Skisenter og kjøp skikort, overnatting eller pakker.

Les om andre opplevelser du kan ha på Oppdal i vinter.

Grong Skisenter – Nord-Trøndelags største skisenter

I Grong Skisenter finner du 15 nedfarter av ulik vanskelighetsgrad, 4 skitrekk og et eget barneskiområde.

Grong Skisenter har også snowboardpark med halfpipe, quarterpipe, terrengløype og rails. Snowboardparken og store deler av alpinanlegget har flombelysning.

Les mer om Grong Skisenter, finn billetter, overnatting og pakker.

Børgefjellsenteret i Røyrvik – familieskisenter

Børgefjellsenteret i Røyrvik er et kombinert ski- og kjelketrekk, med 4 nedfarter for ski og 2 egne nedfarter for rattkjelker. Senteret har i tillegg et eget barneskitrekk med 2 nedfarter i et skjermet område.

Børgefjellsenteret er også godt utstyrt med skiutleie, og du kan leie alpin- og telemarkski, rattkjelker, snowboard, snøskøyter, hjelm osv. I området rundt skisenteret finner du godt preparerte turløyper og lysløype med flott skiterreng.

Les mer om Børgefjellsenteret og andre opplevelser i og rundt Røyrvik i vinter.

Vassfjellet Skisenter ved Trondheim

Vassfjellet Skisenter ligger i Klæbu ved Trondheim, og har 6 skiheiser, 10 nedfarter og en total fallhøyde 460 meter. Vassfjellet tilbyr ett av Norges største bynære alpinanlegg, nært nok for en kveldstur i noen av landets beste flomlysbakker.

Her finnes lune, varierte bakker i alle vanskelighetsgrader, både for alpint, telemark og snøbrett.

Les mer om skiopplevelser i Vassfjellet Skisenter ved Trondheim.

Les om andre opplevelser du kan ha i Trondheim.

Ålen Skisenter – familieanlegg

Ålen skisenter ligger 3 mil fra Røros, og har ett av Norges lengste skitrekk, på over 1700 meter. Nedfartene er på over 2 km, med varierte løyper for store og små, øvede og nybegynnere, samt egen barneheis.

Barneheis på 160 meter, t-krokheis 1710 meter, 5 preparerte nedfarter av ulik vanskelighetsgrad, nybygd Funpark fra sesongen 2010/2011. Den lengste nedfarten er 3,5 kilometer, høydeforskjellen 336 meter, og det er muligheter for kjøring i skogsløyper og løssnø.

Les mer om Ålen Skisenter.

Les om andre opplevelser du kan ha i Rørosregionen i vinter.

Knyken Skisenter, Orkdal – familieskisenter

Etter to omfattende byggetrinn framstår nå Knyken Skisenter som et fullverdig skianlegg, med 2 skiheiser, 4 nedfarter på tilsammen ca. 3000 m og flombelysning.

Les mer om Knyken Skisenter i Orkdal.

Tydal Skisenter – familieskisenter

Tydal Skisenter ligger idyllisk til ved Mosjøen i Tydal. Senteret har 3 nedfarter som starter på 790 meters høyde, og de tre nedfartene er 950 meter, 1100 meter og 1200 meter lange.

Les mer om Tydal Skisenter.

Lierne Skisenter, Nordli – familieskisenter

Lierne Skisenter ligger i tilknytning til Lierne Gjestegård, i Nordli. Skisenteret har 1 heis av typen t-krok, med en lengde på 750 meter.

Fra toppen kan du velge mellom 2 nedfarter. Lierne Skisenter tilbyr skiutleie i alle størrelser. I nærhet til senteret ligger oppkjørte turløyper, og kiosk/varmestue.

Les mer om Lierne Skisenter og Lierne Gjestegård.

Torsbustaden Alpinsenter, Skogn på Innherred – familieskisenter

Torsbustaden Alpinsenter er et allsidig familieskisenter, med 3 ulike nedfarter, barnebakke og eget big jump-område. Av de ordinære nedfartene finnes både svart, rød og blå gradering.

Les mer om Torsbustaden Alpinsenter på Skogn.

Les mer om andre opplevelser og aktiviteter du kan ha på Innherred i vinter.

Haugsdalen Skisenter, Rissa på Fosen – Familieskisenter

Haugsdalen Skisenter ligger i Rissa Kommune. Her finns det gode muligheter både for utforkjøring og langrennsturer. Haugsdalen Skisenter er et godt utgangspunkt for flotte skiturer utover fjellene, bl.a Olsøyheia og Naglen (612 moh).

Les mer om Haugsdalen Skisenter i Rissa.