Over store deler av Trøndelag legges det til rette for at sykkelturister skal få opplevelsesrike turer med enkel framkommelighet.

Logo Træge Trøndealg

Det er noe helt eget å være på sykkelferie. Det er bare deg, lufta rundt deg og sanser på høygir. Lukter, lyder og kanskje til og med smaker. Uten filter.

I Trøndelag har du flere områder som gir deg flotte opplevelser fra sykkelsetet. Alt handler i grunnen om hva du er ute etter. Blant syklistene finnes det like mange ulike personligheter som blant de som drar på tur på andre måter. Det viktigste er at du finner den typen tur som gir deg de opplevelsene du ønsker.

Hva med en storby med egne sykkelløyper som loser syklistene fram på kryss og tvers til steder de sjelden eller aldri ville dratt til fots, og som på kvelden byr på alt du måtte ønske deg av kulturtilbud og gode restauranter. Eller øyer knyttet sammen av broer, som lar deg suse smått tankeløst omkring i flatt kulturlandskap, mens du tar inn lukta av sjø, nyslått gress og nyplukket jordbær. Begge deler finner du i Trøndelag – og så mye, mye mer.

Bestill din sykkelferie i dag

Du vil kanskje også like disse opplevelsene