Open menu
Overnatting - Rølia gård

Overnatting - Rølia gård

- Enkel overnatting i koselige omgivelser

Rølia gård befinner seg i vakre omgivelser i Henning, bare 8 km øst for Steinkjer sentrum, og tilbyr overnatting i forbindelse med bakekurs, jakt og fiske og lignende. Ukesleie foretrekkes.

Kapasitet
3 soverom med 2 senger i hvert rom
Flekisbelt oppsett med mulighet for å sette inn ekstrasenger.

Fasiliteter
Toalett på gangen. Dusj deles med verskapet. WIFI tilgjengelig.

Oppholdsrom
Kårenden i trønderlåna fra 1770 er tilgjengelig som oppholdsrom.

Frokost og middag
Kan bestilles hvis ønskelig.
Maten vi serverer er basert på hva slags råvarer vi har tilgang på - helst økologiske, kortreiste og ureiste, slik som elgen som skytes i skogen like bak gården, molta som blir plukket på Henningvola, eller melet fra kornet som dyrkes på åkrene rundt oss.  Vi er inspirert av gamle dager; tradisjonelle retter, gammeldagse desserter, enkle råvarer og rene smaker preger maten hos oss i Rølia. Spesielt stolt er vi av over det gode brødet, bakt av gamle kornsorter, som du finner på bordet nesten uansett hva slags mat som serveres.

Rølia tilbyr også sine lokaler til møter, kurs og selskaper som bursdager, dåp, minnestunder, konfirmasjoner etc.

Et jordnært, generøst og begeistret vertskap ønsker deg velkommen!

Gullimunn AS 
Gårdene Rise, Rølia, Bjerkem og Grandan Midtre har slått seg sammen om å dyrke, male og selge økologisk urkorn gjennom selskapet Gullimunn AS. Gullimunn tilbyr også bakingskurs som gir teoretisk og praktisk kunnskap i kunsten å bake med gamle korn. Instruktørene er Torunn Hernes Bjerkem og Cecilie Røli.

 

 

Kilde: Innherred reiseliv AS
Tellus