Idyllisk isfiske på Oppdal

Isfiske med guide på Oppdal i Trøndelag kan være en idyllisk opplevelse, Foto: Sigbjørn FrengenÅ sitte på isen på et fjellvann under vårsola med en isfiskestang i den ene hånda og kaffekoppen i den andre, omringet av hvite fjell og vakker natur, er sjelden å forakte. Kombinert med muligheten for å fange fin røye eller ørret kan dette bli en opplevelse du sent vil glemme.

Sammen med en erfaren guide kan du bli geleidet inn til de gode fiskevannene, på ski eller truger, og få vist hvor de beste plassene for isfiske er.

Fisk mens du sover?

Fet fangst på isfiske med guide på Oppdal i Trøndelag, Foto: Sigbjørn FrengenFor røye er det aktiv pilking som er det beste, men for ørreten kan gjerne ståsnører gjøre susen. Å sette ut ståsnører over natten mens du sover i teltet kan by på mange overraskelser når du våkner opp neste morgen.

Kanskje blir det stekt fisk til frokost? Meld deg på for en flott opplevelse i mektig natur!

Informasjon isfiske på Oppdal med guide

  • Passer for: Fiskeinteresserte, familier, vennegjengen, bedrifter, opplevelsessøkende. Turen legges opp etter ønsker og fysikk. Maks antall personer: 10
  • Sesong: Fra isen ligger tykt på vannene, vanligvis fra Desember. Se “Fisketur på Oppdal med guide” for fisketurer resten av året.
  • Varighet: Vi tilbyr alt fra dagsturer til flerdagersturer, alt etter ønske 🙂
  • Bekledning/utstyr: Vanntette og varme sko, samt klær og personlig utstyr etter værmelding. Utstyrsliste vil bli konstruert og tilpasset av oss ved bestilling av tur. Husk at på fjellet kan været skifte fort!
  • Oppmøte: Oppdal jernbanestasjon eller annet sted etter avtale.
  • Pris: Pris pr. guide pr. dag: 4500,-. Overnattingstur med overnatting i telt (en natt og to dager): 11 950,-. Pris per tilleggsdøgn: 6400,-
    • Servering av mat ved overnattingsturer og andre turer kan gjøres etter forespørsel.

Kontakt:

Oppdal Safari
www.moskussafari.no
safari@1q.no
(+47) 98 69 32 00

O. Skasliens veg 1, 7340 Oppdal.