Følgende informasjon tar utgangspunkt i Steinkjer på Innherred, men i regionen Innherred ligger også byer og steder som Inderøy, Verdal og Levanger.

Reise til Steinkjer med fly (og tog)

Innherred har ingen egen flyplass. Nærmeste flyplass er Trondheim Lufthavn Værnes, som ligger 90 minutter fra Steinkjer, og har direkteruter fra hele Norge. NSB Lokaltog fra Trondheim passerer Trondheim Lufthavn Værnes og går videre til blant annet Verdal, Levanger og Steinkjer. Avganger hver time og ekstra avganger i rushtidene.

Reise til Steinkjer på Innherred med tog

Til Steinkjer kommer det daglig flere tog både fra Bodø og Trondheim. Fra Oslo til Trondheim går det tog inntil sju ganger per dag, enkelte avganger med togbytte på Hamar.

I Trondheim må man over på NSB Lokaltog, som går mellom Trondheim og Steinkjer og har avganger hver time. Turen fra Oslo til Steinkjer i sin helhet tar cirka ni timer. Lokaltoget mellom Trondheim og Steinkjer har blant annet stoppesteder i Levanger, på Verdal og på Røra, som er nærmeste stasjon til Inderøy. Se Trønderbanens rutetider og stoppesteder.

Fra nord kommer du deg til Innherred med Nordlandsbanen, som starter i Bodø. Nordlandsbanen har to avganger per dag, og turen fra Bodø til Steinkjer tar ca. 8 timer.

Se mer om de ulike togstrekningene og bestill dine togbilletter til Innherred her.

Reise til Steinkjer på Innherred med buss

Til Innherred kan du reise med bussruten Trønderekspressen, som kjøres av Nor-Way Bussekspress. På turen nordover fra Trondheim stopper bussen blant annet på Levanger og Verdal før den ankommer Steinkjer, og går videre mot Namdalseid og Namsos i Namdalsregionen.

Reise til Steinkjer på Innherred med bil

E6 går praktisk talt gjennom Steinkjer, så hit kommer du deg lett med bil, både nordfra og sørfra. Kommer du fra Sverige i øst, kommer du via E14 inn på E6 i Verdal og kan følge den nordover til Steinkjer.

Avstander til Steinkjer på Innherred

Fra Oslo: 615 kilometer (via R3 og E6 ), 7 timer og 45 minutter.
Fra Trondheim: 120 kilometer (E6), 1 timer og 45 minutter.
Fra Bodø: 590 kilometer (E6) 7 timer og 40 minutter.
Fra Kristiansund: 315 kilometer (E 39 og E6), 4 timer og 35 minutter.
Fra Sundsvall i Sverige: 425 kilometer (E 14), 5 timer og 30 minutter.
Fra Østersund i Sverige: 240 kilometer (E 14), 3 timer og 15 minutter.

Les mer om Innherredsregionen.