Fotosafari – unik naturopplevelse

Det speides etter Moskus på Dovre ved Oppdal i Trøndelag, Foto: Sigbjørn FrengenEr du interessert i foto og ønsker å delta på en unik naturopplevelse? Guidene har flere års erfaring med å arrangere moskussafari, og har som følger av etterspørsel nå dannet et tilbud for de som ønsker å fokusere på å fotografere dette lunefulle urdyret. Det garanteres at du i løpet av en dagstur vil se moskus, og guidene gjør sitt ytterste for å tilrettelegge gode moskus- og fotoopplevelser.

En overnatting i telt vil være å anbefale da utnyttes kvelds- og morgenlyset best mulig, i tillegg til at det å sove under nattehimmelen gir en fin og minneverdig naturopplevelse.

Ikke bare moskus

Om dere er heldige får dere kanskje se en villreinflokk eller en fjellrev, eller kanskje noen spesielle fugler?

En Moskus dukker opp under fotosafari på Dovre ved Oppdal i Trøndelag, Foto: Sigbjørn FrengenLiten gruppe viser hensyn

For å tilnærme oss dette dyret på en sikker og hensynsfull måte, i tillegg til å få en best mulig fotoopplevelse, er det en fordel å være så få personer som mulig. Det anbefales derfor at gruppeantallet ikke overskrider 5-6 personer.

Informasjon om fotosafari i naturen rundt Oppdal

  • Passer for: Fotointeresserte, naturentusiaster, bedrifter, opplevelsessøkende. Turen legges opp etter ønsker og fysikk. Anbefalt maksimal gruppestørrelse er 4 personer.
  • Sesong: Barmarkssessong, det vil si vår, sommer og høst. Se “Fotosafari vinter” for vinterturer
  • Varighet: Vi tilbyr alt fra dagsturer (5-7 timer) til flerdagersturer, alt etter ønske 🙂
  • Bekledning/utstyr: Gode og solide sko, samt klær og personlig utstyr etter værmelding. Teleobjektiv (min. 300 mm) og stativ er også et must. Utstyrsliste vil bli konstruert og tilpasset av oss ved bestilling av tur. Husk at på fjellet kan været skifte fort!
  • Oppmøte: Oppdal jernbanestasjon eller annet sted etter avtale.
  • Pris: Pris pr. guide pr. dag: 4500,-. Overnattingstur med overnatting i telt (en natt og to dager): 11 950,-. Pris per tilleggsdøgn: 6400,-
    • Servering av mat ved overnattingsturer og andre turer kan gjøres etter forespørsel.

Kontakt:

Oppdal Safari
www.moskussafari.no
safari@1q.no
(+47) 98 69 32 00

O. Skasliens veg 1, 7340 Oppdal.