Oppdal oppfyller fiskedrømmen

Herlig fangst på guidet fisketur ved Oppdal i Trøndelag, Foto: Sigbjørn FrengenDrømmer du om å sove under åpen himmel, oppleve villmarka, og fiske etter fjellørret? Oppdal er omkranset av fjellområder med masse vann og gode bestander av fisk. Ørret er den vanligste arten, men røya er også å finne i flere av vannene. Om du driver med fluefiske eller tradisjonelt oterfiske er du uansett velkommen, her kan alle teknikker benyttes.

Både for barnefamilier og erfarne fjellfiskere

Fisketetthet varierer mye fra vann til vann. Er det en barnefamilie som ønsker å være med kan turen legge til et vann nære vei, med høy fisketetthet for å gjøre det morsomt for barna. Om det er noen som er svært fiskeinteressert og ønsker å gjøre et forsøk på storørreten langt inne på fjellet så kan også det ordnes!

Idyllisk kveldsfiske med guide ved Oppdal i Trøndelag, Foto: Sigbjørn FrengenHar du kjøpt deg fluestang og ønsker å lære deg grunnleggende fluefiske kan du få eget opplæringsprogram.

Uansett vil det bli en flott tur i vakker natur, omkranset av fjell og daler, og kanskje til og med en reinflokk eller noen moskus vil vise seg? Meld deg på for en flott opplevelse!

Informasjon om fisketur på Oppdal med guide

  • Passer for: Fiskeinteresserte, familier, vennegjengen, bedrifter, opplevelsessøkende. Turen legges opp etter ønsker og fysikk. Maks antall personer: 10
  • Sesong: Isfri sessong, det vil si vår, sommer og høst. Se “Isfiske på Oppdal med guide” for vinterturer
  • Varighet: Vi tilbyr alt fra dagsturer til flerdagersturer, alt etter ønske.
  • Bekledning/utstyr: Gode og solide sko, samt klær og personlig utstyr etter værmelding. Utstyrsliste vil bli konstruert og tilpasset av oss ved bestilling av tur. Husk at på fjellet kan været skifte fort!
  • Oppmøte: Oppdal jernbanestasjon eller annet sted etter avtale.
  • Pris: Pris pr. guide pr. dag: 4500,-. Overnattingstur med overnatting i telt (en natt og to dager): 11 950,-. Pris per tilleggsdøgn: 6400,-
    • Servering av mat ved overnattingsturer og andre turer kan gjøres etter forespørsel.

Kontakt:

Oppdal Safari
www.moskussafari.no
safari@1q.no
(+47) 98 69 32 00

O. Skasliens veg 1, 7340 Oppdal.