Vømmølfestivalen, Juba Juba og Steinkjerfestivalen er bare noen av festivalene du kan oppleve i Trøndelag i juni. Festivalsommeren i Trøndelag er i gang!

Vømmølfestivalen, Verdal 31. mai – 2. juni

Vømmølfestivalen så sitt spede lys i 1996 med et publikumstall på 1500. Festivalen har blitt utviklet i Rotmos ånd sammen med våre publikumsfrender. Dette er en festival som hedrer musikken til Hans Rotmo. Med Vømmølopptog og konserter får du ta del i Vømmøluniverset. Tema for Vømmelfestivalen i 2018 er: Auksjon

Sagauka, Melhus 29. mai – 3. juni

Sagauka er en kulturfestival med spesielt fokus på barn og unge, som forteller om Melhus sin unike posisjon i sagahistorien. Melhus er nevnt over 70 ganger i ulik sagalitteratur, og i år er temaet «Tro og ære». Finn mer info på Sagaukas Facebookside.

Juba Juba Barnefestival, Trondheim 2. – 3. juni

Juba Juba er Midt-Norges største barnefestival som foregår i Festningsparken i Trondheim. Juba Juba presenterer gode kulturopplevelser for familier med barn i alderen 0-12 år. Bli med på en fantastisk helg fullstappet med musikk, teater, dans, sirkus, litteratur og aktiviteter. Her vil hele familien kunne kose seg med et mylder av gode kulturopplevelser, lek og moro!

Trondheim Rocks, Trondheim 2. – 3. juni

Trondheim Rocks er en helt ny festival i Trondheim, arrangert av Trondheim Concerts og Live Nation. Her kommer store band som Iron Maiden og Volbeat! Billettsalg starter fredag 17. november kl. 10. Hold deg oppdatert på Trondheim Rocks Facebookside

Røros Folk Festival, 7. – 10. juni

Røros Folk Festival arrangeres av Folkemusikkscena Røros for fjerde gang i 2018. Hold deg oppdatert på programmet på Facebook-eventet for festivalen.

Ladehammerfestivalen, Trondheim – dato kommer

Ladehammerfestivalen er en gratis festival som er åpen for alle. Festivalen arrangeres på toppen av Ladehammeren i Trondheim. Den første festivalen ble arrangert i 2010. Kveldene er fylt med konserter, DJ-sets og overraskelser. På dagtid lørdag er det som vanlig barnas dag, med navnet Barnehammern.
Les mer og hold deg oppdatert på program på Ladehammerfestivalen.no.

InderøyFest, Inderøy – dato kommer

Inderøyfest byr på stor sjangerbredde, musikk og kultur for de fleste aldersgrupper, spinnville konstellasjoner og et helt utrolig kulturlandskap i det som på folkemunne kalles Nordens Toscana.

Det store kaffeslabberaset, Steinkjer – dato kommer

Det Store Kaffeslabberaset på Steinkjer arrangeres ved hjelp av sponsorer som subsidierer festivalen med gode artister, slik at alle konsertene under Slabberaset er gratis for publikum.
Les mer på Facebooksida til Slabberaset.

Bakklandsdagene, Trondheim – dato kommer

Under Bakklandsdagene er gatene fylt med boder, og du kan gå på konserter, revy, basar, kunstutstillinger og det er barneaktiviteter, minimarked og auksjon. Bakklandsdagene er et gratisarrangement.
Les mer på Facebooksida til Bakklandsdagene

Steinkjerfestivalen, 22.-23. juni

Steinkjerfestivalen har for alvor etablert seg på det norske festivalkartet. Steinkjerfestivalen er igjen klare til å gi publikum store opplevelser i en liten by, med idylliske Rismelen som hovedarena.
Hold deg oppdatert på Facebookeventet til Steinkjerfestivalen 2018. 

Kristin på Husaby, Skaun – dato kommer

Var først et litteraturseminar – men har vokst til en kulturfestival med konserter, foredrag, pilegrimsvandring, pilegrimsgudstjeneste, barneunderholdning, marked og utstillinger.
Se mer om Kristin på Husaby.

Stokkøya Festival, Stokkøya, Åfjord – 29. – 30. juni

Stokkøya Festival arrangeres i idylliske omgivelser på Stokkøya i Åfjord for første gang i 2018.

Midt-Nordisk Kunstfestival, Inderøy – dato kommer

Festivalen har helt siden oppstarten i 1997 vært en blanding av blant annet kurs, kunsthappenings, omvisninger og forelesinger. Midt-Nordisk Kunstfestival er de kunstinteressertes egen festival, og består av en serie kurs innen ulike kunstteknikker.
Les mer om Midt-Nordisk Kunstfestival.

Du vil kanskje også like