Open menu
JUBILEUMSUTSTILLING- Øyvin Storbækken- skulptur

JUBILEUMSUTSTILLING- Øyvin Storbækken- skulptur

Galleri TØYsentralen i samarbeid med Tolga kommune ønsker velkommen til utstillingsåpning med billedhugger Øyvin Storbækken
torsdag 15 juni kl 18.00 i Galleri TØYsentralen.
Utstillingsperiode: 15 juni - 6 juli 2017
Utstillingen viser også verk av Øyvin Storbækken på Dølmotunet med åpning lørdag 24. juni til 30 juli.

Det er med stor stolthet vi markerer Øyvin Storbækken med jubileumsutstilling i anledning at kunstneren ble 70 år i februar. Dette er en retrospektiv utstilling som viser arbeider fra Øyvin Storbækken sin kunstneriske karriere, med bla. et utvalg fra den første skulpturen han laget med motorsag, skulpturer i tre, bronse og nyere marmorskulpturer.
Øyvin har denne vinteren i Vietnam støpt opp skulpturer i polyester og marmorstøv som er bronsebelagt. Av disse kan vi bla nevne Reinskalv, Vinge og Kjøttbærer som er for salg på utstillingen.
Øyvin har hatt en rekke separatutstillinger, innkjøpt av flere statlige institusjoner siden han debuterte med separatutstilling ved Norsk Skogbruksmuseum på Elverum i 1983.

Store marmorskulpturer blir vist i Tolga sentrum fra juni til september. De vakre hvite marmorskulpturene vil skape en stemning i bygdebildet og til glede for innbyggere og tilreisende med interesse for kunst.
Denne sommeren vil bli en unik mulighet til å oppleve en skulpturvandring i Tolga sentrum i tillegg til skulpturparken som allerede står der ved Toljefossen.
www.tøysentralen.no
Velkommen
Tidspunkt
Fasiliteter
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Alle15.06.2017
06.07.2017
18:00
15:00
Galleri TØYsentralen
 • Målgruppe
  • Barn
  • Buss- og gruppearrangement
  • Eldre
  • Ungdom
  • Voksen
Tellus