Open menu

Nyttårskonserten 2018

Frøya kulturhus har den store glede å invitere til Nyttårskonsert i Storsalen.

Det har blitt en tradisjon å innvie det nye året med brask og bram i kulturhuset, og 2018 er intet unntak. Den 4. februar blir det Nyttårskonsert fylt med kjente sanger fra opera, musikal og folkemusikkverdenen. En perfekt anledning å starte det nye året på - både for gamle og unge.

På programmet: Stephanie Lippert (sopran), og Hallvar Djupvik (tenor)

Stephanie Lippert er en lyrisk-dramatisk sopran, født 1985 i Norrtälje, Sverige. Etter å ha studert teater på Spegelteatern i Stockholm, startet hun med privatstudier i operasang, og etter tre år kom hun som 22-åring inn på Operaakademiet i København. I 2008 fikk hun William Linds stipend i forbindelse med en konsert med Dalasymfonietten, og deretter har hun opptrådt med Odense Symfoniorkester, DKMs symfoniorkester, Sjælland symfoniorkester, Folkoperans orkester og Det Kongelige Teaters Kapel. I 2010 gjorde hun sin debut som "Anna" i Det Kongelige Teaters oppsetning av Nabucco, dirigert av Per Giorgio Morandi. I løpet av sin utdanning har hun fremført et antall store rolleinnstuderinger som "The Governess" i Turn of the screw, "Marguerite" i Faust, "Tatjana" i Eugen Onegin og "Desdemona" i Otello. hun avsluttet sin operahøyskoleutdanning i 2012, ved å fremføre "Donna Elvira" i Operaakademiet og Det Kongelige Teaters oppsetning av Don Giovanni. Denne rollen fremførte hun også ved operafestivalen i Aix-en-Provence under ledelse av Academie Europeènne i juni 2012.

Hallvar Djupvik var sesongen 12/13 tilknyttet Nasjonaloperaen som solistpraktikant, hvor han sang roller som "Beppe" i cavalleria rusticana, "Dr. Blind" i Flaggermusen, "Daniel" i Robin Hood og 2. jøde i Salome. Han har sin bakgrunn fra musikkonservatoriet i Kristiansand, og Operaakademiet i København, og var fast ansatt i Operakoret fra 2007 til 2009. Han har vært solist med repertoar fra forskjellige deler av opralitteraturen i konsertsammenheng, samt at han har vært med på operaproduksjoner og oppføringer av kirke- og kammermusikalske verk. Han har mottatt en rekke stipend og priser, blant annet Shells musikkteaterstipend i 2010.

Musikere under ledelse av: Steffen Horn (konsertpianist)

Fra TrondheimSolistene: Anders Larsen, Erling Skaufel, Kristoffer Gjerde og Marit Aspaas

Konserten ledes av Stephanie og Hallvar


Kjøp billetter

 

 

 

Pris
Tidspunkt
TypePrisKommentar
Barn160,00 Billetter
Voksen320,00 Billetter
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Søndag04.02.201819:00Frøya kultur- og kompetansesenter
Tellus