Selsethloftet
©Selsethloftet

Selsethloftet

Selsetloftet er en gårdsbutikk og kafe som ligger i vakre omgivelser på en gård i Venneshamn i Inderøy kommune, knappe 2 timer nord for Trondheim.

På Selsethloftet blir du tatt imot av et vennlig vertskap og det er mye å se på -  her får du et avbrekk fra en hektisk hverdag. Ta en titt på vareutvalget og unn deg en kaffesup med gode kaker og desserter og en god prat attåt.  

Gårdsbutikk

I gårdsbutikken finner du et variert varetilbud som Garn, strikketilbehør, interiør, vesker, matter, lys, ferdig strikk og ferdig sydd, kopper, fat, skåler, blomsterpotter, avlastningsbord.

Liten kafe
Selsethloftet tilbyr kaffeservering med kaker og deserter hver fredag og lørdag de er oppe. Her finner du en rolig atmosfære med god stemning hvor du kan slappe av og ta en god prat i trivelige lokaler.

Arrangementer og kurs
Selsethloftet arrangerer sosiale kvelder med ulike tema, turer, selskap med skjenkebevilling som f.eks ost og vin kveld. kurs i f eks potetkakebaking, kransebinding.

Følg med på facebook for datoer og mer informasjon. Selsethloftet ønsker å være en samarbeidspartner ved planlegging av selskap, arrangement, bussturer og kurs.

Berit Selseth Ramdal ønsker deg hjertelig velkommen og lover at Selsethloftet er en plass du vil tilbake til!

Tidspunkt
Fasiliteter
UkedagerPeriodeTidBeliggenhet
fredag15.01.2021
31.12.2021
13.00
18.00
Selsethloftet
lørdag01.01.2021
31.12.2021
12.00
17.00
Åpent enkelte lørdager - se facebook
  • Arrangementstyper
    • Mat
  • Forretningstilbud
    • Gårdsbutikk
    • Matvarer

Sjekk ut steder i nærheten