Open menu
2 dagers kanotur med Tundra Tours
©Tundra Tours

2 dagers kanotur med Tundra Tours

Kilde: Visit Namdalen AS

Kanotur med 1 overnatting i flotte omgivelser for grupper fra 2 - 6 personer. Dette er en flott tur for alle som liker stillheten av en 2 dagers tur på fjellvannet hvor lommen høres og ørreten biter. Derfor ikke gløm å ta med fiskestanga. Dette er en liten smakebit hva Røyrvik kan tilby av flott fiskevann og natur. Det blir fort sene kvelder rundt kaffebålet hvor vi sitter å ser på sola gå ned bak fjellet. Lavvuen vil være vårt hjem for natta. Dette er en tur perfekt for ivirige fotografer hvor kamera burde være lett tilgjengelig for at du skal kunne fange bilder av de fine øyeblikkene.

Alle som booker våre turer får tilsendt en pakkliste for hva man trenger for å kunne gjøre en slik tur. Guide, kano, rednigsvest og fiskekort er inkludert i prisen.

For mer informasjon besøk Tundra Tours hjemmeside www.tundratours.no

Hvem er Tundra Tours:

To eventyrlystne karer som holder til i ville vakre Namdalen.

Den ene med hunder og den andre med ski på beina og kamera i hånden.

Michael F. Kvilaas er en kjent person innen hundeslede sporten. Han er aktiv innen løp som Troms Quest, Femundløpet og den mest kjente og tøffeste av dem alle i Europa Finnmarksløpet.

J. Bernard «Bernie» O'Sullivan flyttet til Norge i 2014 etter 14år i Irland hvor han jobbet som video og fotograf. Friluftslivet har vært en stor del av oppveksten til Bernie og han har vært både guide i Amazonas i Sør Amerika til Østerrike og Norge vinter som sommer. Ski eller i kano.

Det kan dermed bekreftes at disse gutta er vant med å være ute.

Tundra Tours tilbyr ski ekspedisjoner og hundespann mushing (kjøring) m.m. på vinter halvåret

og om sommeren så er det guidede turer, fiske, og selvfølgelig Troll jakt etter «Dærga Trollet» som er perfekt for familier med noen eventyr lystne barn som liker det som er litt skummelt og spennende!    

Besøk deres hjemmeside www.tundratours.no for mer informasjon, turer og priser.

«Making memories last a lifetime»

Sjekk ut steder i nærheten